El 2020 el Certament Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia es va haver d’anular a causa de la crisi del Covid-19. Un any més tard, i encara que estem convisquent amb el virus, les condicions son molt més favorables. És per això que, des de l’Agrupació Musical Senienca, hem buscat la manera de tornar a la Casa de Cultura de la Sénia per escoltar música.

No podem organitzar el Certamen tal com el coneixíem. Així que hem preparat una programació musical de 5 concerts des del cap de setmana del 28 de maig de 2021, amb dues formacions de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), fins a l’11 de desembre de 2021, que tancarem aquest cicle de concerts amb l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida i un Ensemble de Metalls creat per a l’ocasió. Podeu veure tota la programació entrant a aquest botó.

Us esperem a la Casa de Cultura de la Sénia per a compartir aquests concerts excel·lents i xalar escoltant música en directe. No hi podeu faltar!