La Banda de Música Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria guanya el Primer Premi del XIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia.

Les dues bandes han ofert dos grans concerts. En tot moment els músics de les dues formacions han estat completament entregats a les interpretacions de les seves obres respectives. Aquesta entrega ha continuat més enllà dels concerts. Ha sonat la gaita gallega a les portes de la Casa de Cultura, entre cants i aplaudiments. I un cop el jurat del Certamen, format pels directors Eduard de Boer, Miquel Rodrigo i Xavier Pagès, els músics de la Banda Musical Sementeira de Cambre d’A Coruña han apaludit als seus contrincants, un moment emotiu i eufòric a l’interior de la Casa de Cultura.

Agraïm enormement esforç i dedicació de tots els músics, de les seves entitats, del públic que els ha acompanyat i de tots els que han fet possible aquesta XIII edició del Certamen.