Duo “Wabi Sabi”, format per Esteban Vila al Saxo Alt i Pep Vila al piano,  els ofereix un repertori variat en quant a estil. A llarg del concert podrem recórrer diferents gèneres, interpretant obres de compositors tant rellevants com Astor Piazzola, Pedro Iturralde o Jean Matitia entre altres.

Passarem per estils tant diferents i atractius com el tango, el flamenc i el jazz, amb obres tant conegudes com la Suite Hellenique, Libertango o Saudade do Inverno.

Esteban Vila

Natural d’Albaida, inicia els estudis musicals en l’especialitat desaxòfon al Cercle Musical Primitiva d’Albaida.

Obté el Grau Professional amb menció d’honor alConservatori Melcior Gomis d’Ontinyent, i posteriorment el Grau Superior al Conservatori Oscar Esplà d’Alacant.

Becat per l’Institut Valencià de la Música, accedeix al ConservatoriNacional de la Regió de Burdeos (França) amb la professora Marie-Bernardette Charrier, on obté el Diploma d’Estudis Musicals atorgats pel Ministeri d’Educació Francès amb la màximaqualificació i felicitació del jurat.

Es guardonat amb Menció d’Honor al concurs Ravel-Granados en l’edició celebrada a Altea.

Ha rebut classes de saxofonistes d’alt prestigi com Arno Bornkam, Claude Delangle, Jean Marie Londeix, Nobuya Sugawa, Manuel Mijan i Pedro Iturralde entre altres.

Ha exercit com a músic de les bandes municipals de Barcelona i de Palma de Mallorca, així com professor del conservatori municipal d’aquestaciutat, col·laborant també amb  l’Orquestra Simfònica Pablo Sarasate de Pamplona.

Al camp de la direcció ha estudiatamb el mestre Jose Rafael Pascual Vilaplana i ha assistit a cursos amb Andrés Valero Castells, Miguel Romea, SalvadorBrotons i Francisco Navarro Lara entre altres. Ha estat director de la Unió Musical d’Adzaneta d’Albaida.

Actualment es professor de saxòfon al Conservatori Professional de Música Ciutat d’Albaida.