El Coral de Trombons i el Grup de Metalls i Percussió de l’Escola Superior de Música de Catalunya són formacions estables que formen part de l’oferta educativa que ESMUC brinda a tots els seus instrumentistes de vent metall.

Ambdues formacions fan un treball artístic setmanal del més alt nivell, al llarg dels últims 20 han actuat en nombroses ocasions en importants sales de concert. El director del Coral de Trombons és el Raúl García, trombonista baix de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. La direcció del Grup de Metalls està a càrrec de l’Ángel Serrano, trompetista també de l’OBC.

Tots dos ensembles estan molt compromesos amb la promoció de nova música, al llarg de la seva trajectòria han realitzat encàrrecs i estrenes de noves partitures. L’activitat musical intensa desenvolupada pel Coral de Trombons i el Grup de Metalls contribueix enormement a la formació musical dels alumnes al mateix temps que els ofereix la possibilitat de gaudir fent música junts.


CORAL DE TROMBONS

Director: Ángel Serrano

Trombons tenors: Alberto Poggialini, Martí Badia, Jordi Riera, Alejandro Higón, Júlia Soler, Laura Guillen, Ramon Marquès.
Trombons baixos: Antonio Esbrí, Manel Juste


GRUP DE METALLS I PERCUSSIÓ

Director: Raúl García

Trompes: Pau Martínez, antonio Zamora, Josep Vidal, Arantxa Portolés.
Trompetes: Natalia Berbegal, Biel Pelfort, Sergi Serra, Ivan Jiménez, Asier Sarasola, Gabriel García, Miquel Pla, Miguel Vallès
Bombardins: Juanma Artola, Gabriel Lluís, Pascual Lara
Tubes: Oscar Brau, Marc Pere Pascual
Trombons: Antonio Esbrí, Martí Badia, Alberto Poggialini, Manuel Jesús Tirado
Percussió: Iñigo Ducar, Pau Sanuy, Joan Carot, Adrià Font
Piano: Gonzalo Barrero