Blooming Duo, amb la unió de l’arpa i la marimba, constitueix una formació certament ben poc habitual. El duo, que va actuar per primera vegada el maig del 2012, està format per Esther Pinyol Grífols, arpista (Vilanova i la Geltrú, 1990) i Ferran Carceller Amorós, percussionista (Castelló de la Plana, 1985).

Blooming Duo han participat en nombrosos cicles i festivals:

A “les Serenates de la Geltrú 2012”, a “Música als Parcs 2013” de Barcelona, al cicle “Clàssica o no” de l’Espai Orfeò de Lleida, als “30 minuts al MUHBA” de Barcelona, al cicle “Nuria Delclòs” de Tarragona, al “Fringe” del Festival de Torroella de Montgrí, al Festival Jove “Música als jardins” del Vendrell, al cicle “Clàssics i no tant” de la Casa Elizalde, a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, al “26é cicle de concerts” de Manlleu, al “Cicle Joves Músics Badalona 2016”, al cicle “Morning Glory” de Sala Apolo de Barcelona, als “Diumenges de Clàssica” de l’Auditori de Sant Martí, al 7é Festival de Pasqua de Cervera, i al “Cicle de Clàssica” del Centre Cívic Sagrada Família.

Amb el format “Audicions Íntimes” del periodista musical Xavier Chavarria han actuat a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Durant el 2016 van formar part de la Xarxa de músics de Joventuts Musicals de Catalunya amb actuacions arreu del territori català.

Des del 2015 col.laboren amb la Fundació Résonnance realitzant concerts en hospitals, centres d’acollida, centres d’atenció especialitzada, residències per a la tercera edat i centres penitenciaris.

L’any 2012 obtenen el segon premi del Concurs Internacional de Cambra de Vinaròs. L’any 2013 aconsegueix el segon premi i el premi especial del públic al XVIII concurs de l’Arjau. I al 21é concurs de cambra Josep Mirabent i Magrans de Sitges obté el premi de la Fundació Mas i Mas.

Blooming Duo han estat guardonats amb una de les Mencions d’Honor del concurs internacional de música de Berlín “Rising stars 2017,

Des dels seus inicis han treballat per crear un repertori propi estrenant obres dels compositors Feliu Gasull, Joan Sanmartí, Marc Timón, Andres Serafini, Albert Guinovart, Albert Carbonell, Jordi Domenech, Jordi Cornudella, Gerard Pastor i Salvador Brotons.

Han col.laborat amb la ballarina Ana Leitao i el periodista Òscar Dalmau.

L’any 2018 publiquen el seu primer enregistrament:“Complicitats”. CD premiat amb el “Crown of Stars” d’interpretació i el Golden Star amb la categoria de millor duet, al concurs Music and Stars Awards l’any 2020.

FERRAN CARCELLER AMORÓS (Castelló de la Plana, 1985)

Graduat en percussió clàssica i contemporània l’any 2009 a l’ESMUC.

Ha estat membre de joves orquestres com la JONC i la JONDE i ha col·laborat amb orquestres professionals com l’OBC, l’OSV, i la Simfònica de Galicia. Actualmentéstimbaler solista a la Banda Municipal de Barcelona i col.labora amb la GIOrquestra, la Orquestra Simfònica Camera Musicae, l’ensemble Bcn216, Morphosis Ensemble, Kimbala i Frames Percussion Quartet. És professor de percussió de l’Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès.

ESTHER PIÑOL GRÍFOLS (Vilanova i la Geltrú, 1990)

Graduada en arpa amb la professora Magdalena Barrera l’any 2013 a l’ESMUC. Becada per la Fundació Anna Riera i per l’Acadèmia d’estudis orquestrals de la Fundación Baremboim Said. Ha estat membre de joves orquestres com la JONC i la JONDE i també academista de la Mahler Chamber Orchestra. Actualment col.labora amb orquestres com l’OBC, la “Orquesta Sinfónica de Tenerife”, l’Orquestra Camera Musicae, la GIOrquestra, l’ONCA, la Orquesta Verum, entre d’altres. L’any 2016 és artista resident a la Pedrera i obté el premi de la crítica en el concurs del Primer Palau.