Ja podeu reservar les vostres entrades per als concerts que, dins del XIV Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, es programaran des del 28 de maig de 2021 fins a l’11 de desembre de 2021. Podeu consultar tota la programació clicant al següent botó.

Els concerts es faran tots a la Casa de Cultura de la Sénia, la seu habitual del Certamen. L’aforament estarà limitat a les condicions sanitàries que hi hagi en cada moment. Tots els seients estaran preassignats. I és necessari l’ús de la mascareta tant a fora de la sala com al seu interior.

Per poder reservar les vostres entrades, ho podeu fer de dues maneres, en els horaris que a continuació detallem:

PER TELÈFON: 977 570 716
PER CORREU ELECTRÒNIC: ams@tinet.org

De dilluns a dijous de 17 a 19 h.
Divendres d’11 a 13 h.

El programa és variat i interessant. No us el perdeu!